top of page

VELKOMMEN TIL LIVETS EVENTYR

IMG_5210.jpg
Søren Brummer - Zoneterapeut og kinesiolog

I 1994 startede jeg som soldat på Haderslev Kaserne, hvor jeg stadig arbejder i dag.

Mine år i militæret har givet mig en stor viden om mennesket og en indsigt i, hvordan man reagerer i forskellige situationer. Med det som en meget vigtig baggrund startede jeg i 2001 eventfirmaet Livets Eventyr. Her har jeg udviklet og afholdt mange forskellige kurser og events. Senere fulgte også kurser i førstehjælp.

Da WECA skolen i Christiansfeld åbnede i 2014, skulle jeg have startet min uddannelse som zoneterapeut, men skæbnen ville, at kurset blev udsat. Derfor startede jeg på det samme kursuscenter med kinesiologien under et af de helt store navne i Danmark, Edel Hovgaard, som i 1985 startede Kinesiologiskolen i Vejle sammen med Jarle Tamsen.

​Det blev til adskillige kurser under hendes vinger. Af hende lærte jeg alt det grundlæggende inden for kinesiologien, og det er også takket være Edel, at jeg mødte og tog kurser hos de helt store kinesiologinavne i verden som Carla Hannaford Ph.d. US, Dr. Wayne Topping Ph.D. USA og Philip Rafferty, Australien. Edel har gennem flere år inviteret dem til at holde deres kurser på Kinesiologiskolen i Vejle. De har alle bidraget til at bringe alt det nyeste og mest epokegørende stof inden for kinesiologien til Danmark for første gang

​De har på hver deres måde udviklet kinesiologien, og de har givet mig nogle redskaber, som sammen de erfaringer, jeg har fået ved at arbejde på klienter, har udvirket små mirakler på mange af mine klienter.

​Jeg er blevet undervist af dem, som har udviklet helt nye områder inden for kinesiologien og i de kursusmaterialer, som de har udviklet gennem meget grundig research og arbejdet med klienter.

Carla Hannaford har holdt kurser i hjernen og dens opbygning, senere også kurser i dominansprofiler. Hendes bøger og kursusmaterialer er helt unikke inden for bl.a. indlæring. Vi er i dag 8 instruktører i Danmark i hendes materiale om Dominansprofiler.

​Wayne Topping har siden 1985, hvor han første gang underviste i København, udviklet mere end 20 forskellige kurser. Han har haft meget fokus på stress og hvad den gør ved os, og hans sidste nye og meget avancerede kursus er med fokus Stress/ Binyretræthed/Skjoldbruskkirtel problemer.

Både Carla og Wayne har skrevet unikke bøger og underviser i hele verden.

​Philip Rafferty fra Australien har udviklet kurser i Kinergetics 1-7, RESET og BNT. Jeg har taget alle kurserne hos ham første gang, han underviste i dem i Vejle, og er senere blevet instruktør i RESET.

Philip Rafferty har specialiseret sig i hurtigt at få fjernet selv de dybeste traumer i livet. Hans teknikker bevirker, at vi kan formatere helt ned på celleplanet og derved bidrage til at skabe noget bedre.

Den letteste måde at forklare det på er Magi. Rent videnskabeligt ligger der års forskning bag.

Der er masser af videnskab bag det, vi laver i dag, da den vestlige medicin kan se virkningen af det vi udfører i blodprøver, EKG, Scanning m.m.

Det hele bunder i, at man som kinesiolog ved hjælp af muskeltest kan finde ud af, hvad kroppen har brug for, for at den kan få det bedre.

Traditionel Kinesisk Medicin danner baggrunden for kinesiologien, som er udviklet af amerikanske kiropraktorer med George Goodheart som den første.

 Med den rygsæk og langt over 1000 timers undervisning af Danmarks og Verdens førende inden for deres område, har det gjort mig til den Kinesiolog, jeg er i dag. Jeg er instruktør i RESET og BRAIN GYM og på vej til at blive instruktør i kropsafbalancering.

Hver behandler finder sin egen måde at behandle på. Jeg kan lide at lege, så jeg leger kinesiologien ind i klienten, og til sidst retter vi det hele på en gang.

Alt imens jeg mødtes med de store navne i verden, begyndte vejen som Zoneterapeut ved WECA med nogle af Danmarks førende undervisere.

Her studerede jeg anatomi og fysiologi, sygdomslære, psykologi, klientvejledning og meget mere.

Zoneterapien studerede jeg under Frank Berger fra KBH ”DE 5 ELEMENTERS KLINK” som topprofessionel FDZ underviser. Hans viden og baggrund indenfor mennesket og især Zoneterapien, har givet mig stor faglighed.

I dag er jeg RAB Zoneterapeut under FDZ.

​2014-2018 Kinesiologi kurser

2018 FDZ Zoneterapeut ved WECA Christiansfeld

2019 RITS Psykologisk stress- og krisebearbejdning

2019 Instruktør i Kinesiologi/ TFH 1-4, RESET, Brain Gym

Nyt_weca_logo_200px.png
DanskeT_rbb_uden baggrund copy.jpg
RAB-logo-til-web.png

KONTAKT

Tak! Beskeden blev sendt.

  • Facebook Social Icon
bottom of page