top of page

Tilskud til zoneterapi med en sundhedsforsikring

Mulighed for tilskud når du er medlem af sygeforsikringen “danmark"

Hvis du har tegnet en sundhedsforsikring kan du i rigtig mange tilfælde få tilskud til zoneterapi. Du får typisk 500 kr i tilskud til en behandling, alt efter hvor du har tegnet din forsikring, men det kan være mere eller mindre. Det betyder at din egenbetaling bliver væsentligt mindre. Det kræver en meget lille indsats, da jeg står for for pengeopkrævningen. Tilskud fra sygeforsikring “danmark" kan du læse mere om

Nemt og enkelt for dig
 

  •  RAB registreret Zoneterapeut (Registreret Alternativ Behandler)

  •  Vi håndterer det praktiske med forsikringsselskabet

  •  Få dækket  op til 100% af prisen, og op til 12 behandlinger**

Skriv til mig på klinikphoenix@gmail.com eller BrummerSmil@gmail.com hvis du vil høre om vi kan hjælpe lige netop dig. Du kan også ringe til Anne 24429753/ Søren 51662040 

**) Afhængigt af selskab og forsikringsbetingelser.

Er du allerede godkendt til behandlinger fra dit forsikringsselskab, så bestil en tid med det samme. Du vælger hvornår det passer dig:

Hvordan gør du?

Det eneste du selv skal gøre er at kontakte dit selskab og høre hvordan du bliver godkendt til zoneterapibehandlinger. Så opretter selskabet dig, og du får tilsendt et brev, som du skal medbringe til første behandling.

I mange tilfælde dækker forsikringsselskabet hele behandlingen, men ellers skal du bare betale differencen, og vi så står for opkrævningen fra dit forsikringsselskab.

bottom of page