top of page

Tilskud

Mulighed for tilskud når du er medlem af sygeforsikringen “danmark"

​Når du er aktivt medlem af sygeforsikringen “danmark" kan du få tilskud til zoneterapi. Både i gruppe 1, gruppe 2 og gruppe 5 har du mulighed for at tilskud til zoneterapi, hvis din zoneterapeut er “RAB" registreret og det er vi selvfølgelig. Tilskuddet er det samme uanset hvilken gruppe du er medlem af.

  • Få 115 kr i tilskud ved første behandling og 75 kr i tilskud per gang herefter. Dog kan du maksimalt få dækket 715 kr. (9 gange på 12 mdr)

  • Pengene kommer i løbet af få dage

  • Jeg står for indberetningen og du skal bare oplyse dit CPR nr. 

  • Det kræver ikke en henvisning fra lægen

Hvad menes med lægelig diagnose?

Sygeforsikring “danmark" kræver en lægelig diagnose for at godkende behandlingen. Det er altså den behandlingsårsag jeg skriver på indberetningen. Det er ikke det samme som en henvisning, en henvisning er IKKE nødvendigt.

Det du skal være opmærksom på, er at du har været til lægen med det problem du også opsøger mig med. Har du f.eks. migræne, udslæt, allergi, ondt i maven eller stress mv. – så skal du have været forbi din læge med dette problem før “danmark" giver tilskud. 

Alt du skal gøre:

Oplyse at du er medlem af Sygeforsikring “danmark" ved første besøge og oplyse dit CPR nr.

Have et problem du har været til læge med, som du ønsker at få behandlet hos mig

Vil du høre om vi kan hjælpe dig med netop dit problem kan du altid kontakte os på mail: klinikphoenix@gmail.com/ brummersmil@gmail.com eller ring på 24429753 eller 51662040

Du kan bestille en tid med det samme her, og vælge det tidspunkt der passer dig:

bottom of page